SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Nieuwe projecten
March 12th, 2012 by andre

Mogelijkheden worden overwogen voor het opzetten van een nieuw project. Dit project zal bestaan uit het faciliteren van de website http://www.weggeefhandel.nl. De aanpak van dit  project is nog niet besloten. Naast een eigen site te ontwikkelen, binnen the BlaatSchaap Coding Projects, zijn er voorstellen gedaan om dit project te realiseren binnen Drupal.

Naast het opzetten van dit project moet er ook een repository overwogen worden. Ik heb meermalen de suggestie gehoord om git hiervoor te gebruiken, echter ik heb ook de suggestie gehoord om Mercurial hiervoor te gebruiken.

 


Leave a Reply


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa